Thursday, 31 March 2011

People who do not stand still and selfish...

Assalamulaikum
Hi how are you, long time no update blog .... hehehe .... busy as college students, recent end of this semester a lot of activities, course work, projects and others that need to be prepared .... huhu hope you all happy with your life .... ok back on topic I want stories that entry is NO ESTABLISHMENT EQUIPMENT & S.EL.FISH .... why do I want the story of this article because I am angry with someone who I thought was kind of younger sister own the same black hair, but the human heart, but other important ..... please do yourself later for those who do not like you. if you do not want to know how to hold on to promise not to talk to him .... that was not the cause of misunderstandings and do not want to make decisions in the interest alone ... if you follow my heart, I just want to tell people that follow the original agreement but I not as bad as self-important like you and like you .... so think before want to do something .... but why not today you do that kind of day after tomorrow you will be back ... now God will pay cash ... like Nabil said "They think you own" ... I'm lazy like noise, big noise at the age ... He thought so himself ... but I want to say if you want people to respect us, we must first learn to respect the people .....

p / s: I'll be more careful after this, and if anything I would not think to keep your heart again ... TQ :)


Wednesday, 16 March 2011

Arissa Jatuh Sakit Again.....

Assalamulaikum...hai ari ni ade 2 story sy nk bgtau....first pg td seblum nak g kolej kakak ipar saya masej kte arissa masuk hospital sbb jangkitan kt paru2....sme cam thn lps....bru nak sihat skt dh skt blk...hurm pas2 ari saya dan kwn2 kolej g celebrate besday shiro kt midvalley kt secret recepi.....pas2 ade  esk present info.security psl malware....hope esk sume ok.... ok nak tdo dah...daaa

 bersambung.... 

Sunday, 13 March 2011

T.A.L.A.M.D.U.A.M.U.K.A

Assalamulaikum....hiii morning sume....wat per weekand ni....saya mybe ddk umh je kot...baca buku esk ade test info.securiti....hehehehe....ok berkenaan ngan entry kali ni....saya akan citer pasal talam 2 muka....ape 2 talam 2 muka......org2 camni xpatut ade kt muka bumi ni.....die mmg xsesuai langsung rr wat kwn.....depan kte punyer baik gler...pijak semut pun xmati....hurm xpe2 arini ari ko.....tp aku xakan bls pape sbb aku bkn perangai macam ko...perangai org xmatang cam 2 la....ok la xnk cite pjg2....biarlah mse yg menentukan yer....aku xkisah pun xde kwn cam ko....ok daaaa...

bersambung.......




p/s: citer ni xde kene mengena ngan sape2....so sape makan cili die terasa pedas yer...TQ

Saturday, 12 March 2011

Test, Assignment & Umah Sewa.....

Assalamualaikum....

Hii ape kabar sume...lme xupdate blog...busy busy busy ngan test, assgmnt dan cari umh sewa....arrghhhh pas abs jew cuti semester break sume kls wat test.....pas2 ssh btul nak cr umh yg sewa yg btul2 sesuai...lg2 kt kg baru...umh xde la lawa mane tp sewa yer mahal nak mampus....sepjg minggu ni emosi sy xbpe naik baik...so sory la ye kalu sape2 yg kene 2....hehehe biasa la manusia xsume yer perfect....btul x.....oh ye  mak sy dh pergi mekah menunaikan umrah selama 2 minggu....so weekand sy xblk umh sepang sbb  xde sape2 kt sana....abah pulak xde kt umh sbb weekand die akan pergi kenduri kawen...byk btul jemputan kenduri kawen time cuti sekolah ni.....ok la nnt kte smbg lg ek....daaaaaa


Friday, 4 March 2011

Kelas Bermula

Assalamulaikum...hii ape kabar...wat per cuti hujung minggu ni....aktiviti saya hujung minggu ni nak berkumpul ngan sume adik-beradik...dorg sume maybe blk esk.....pas2 esk saya nak pergi tgk umh sewa baru saya dgn bakal2 roomate baru saya....saya maybe sampai sana dlm kul 3 ptg....pas2 pd mlm yer plak igt nak bwa arissa g main kt taman kt nilai sebelah tesco yg bru buka 2...ari ahad plak kene kemas brg2 sbb ptg yer nak blk kg baru...huhuhu...kwn2 ape nak wat per hujung minggu ni...hope korg happy ape korg wat hujung minggu ni..hihihi
ohh ye next week kelas saya akan bermula setelah bercuti selama seminggu....harap korg sume yg cuti happy sepanjang cuti korg....yang nak balik KL 2 berhati-hati di jalan raya....semoga selamat sampai ke destinasi korang...ok la nnt kter sambung lg..daaaaa :)

Thursday, 3 March 2011

Rumah Baru

Assalamulaikum...hai wat per 2...hehehe...ok arinie saya nak citer pasal umah sewa baru saya...huhuhu nnt bln april saya dan kwn2 saya akan pndh kt umh sewa yang lain...kat umh sewa ni sume ada spt katil,tilam,almari,meja dan rak buku....sewa pun ok la xmahal sgt cume decoration umh ni cam hostel skt...hihihi tp xpelah asl selesa nak duduk....hurm nnt kt umh sewa baru saya akan ddk ngan 3 org lg kawan saya iaitu shiro,yana dan insyaallah nabila kwn saya mse sekolah rendah dlu...hehehe ok nnt saya tunjuk gambar umh sewa saya....ok la nnt kte jmpe lg..daaaaaa......

 
ruang bilik tido

 
ruang dapur

 
ruang tamu

 
ruang tamu 

 
hadapan pintu masuk bilik tido


Morning all

Assalamulaikum & selamat pagi.....dah sarapan lum???saya bru jew pas sarapan.....arini ade cerita2 yang menarik yang best???kalu ade kongsi la..hehehe..hurm arini saya ingat nak study lah....sbb pas abs jew cuti semester break ni saya ade test IS ngan OOP....lupa nak bgtau skng ni saya cuti mid term....1 week je...hehehehe...lg ape nak wat ek....ade cadangan pape x??? huhuhuhu.....Ohh ye next week mak saya akan berangkat ke Mekah ttuk menunaikan UMRAH....nnt saya cite lg pasal mak saya...hehehe...Ok lah saya layan FB jap...nnt kte jmpe lg...daaaaa...

Bersambung........



Wednesday, 2 March 2011

Percubaan Pertama

Hii kwn2....wat per tu x tido lg ke....hihihi kwn2 saya nak bgtau yg ni adalah first time saya menulis kt blog....orang kte baru dapat baby baru...huhuhu so saya harap kwn2 faham la kalu ape yang saya tulis ni kwn2 rasa menyampah plak baca blog pompuan ni...xpe2 lame2 mst best yer...huhuhu perasan gler...hahahah...oklah kwn2 esk kte jmpe lg...daaaa nite..

Assalamulaikum.......

Cerita tentang S.A.Y.A

Assalamulaikum...
Hai ape kabar sume....hurmmm sebelum 2 saya memperkenalkan diri saya dahulu....hehehe nama penuh saya Khairunnisa Binti Bakri....Kawan2 pggl saya Neesa @ Hyunk-Ok Aloha...hihihi saya asal dari Kuala Lumpur dan skng menetap kt Salak Tinggi, Sepang....Dlm keluarga, saya seorang saje perempuan yg lain2 sume lelaki...hehehe org kata saya mst anak manja..yelah sorg je perempuan..tp saya rasa x kot....biasa je....skng saya masih lg stdy kat Universiti Kuala Lumpur...amk jurusan Computer E-commerces....selain 2 saya suka sgt kuar jln2..pantang diajak mst saya ikt punyer...hehehe kt kolej, saya selalu lepak ngan shiro,cik bell, yana, zie, fizah,nas, along dan ramai lg la...selalu yer tmpat saya selalu lepak kt library ataupun bistro....so kalu nak cr saya cr lah kt tempat 2.....hehehehehe....Ok lah saya rasa 2 je kot cerita pasal saya...xde pape yg menarik pun..biasa2 je...hehehe....k bye....daaaaaaa


 
nie saya ngan shiro mse Open Days kat kolej..ktorang kene perform


 
yang nie pulak mse kt KLCC...sje je jln2 mse2 plak kwn yana datang so kitaorang bwa la g jalan2 kt KLCC...