Tuesday, 29 November 2011

Who Shazwan Razak???

Assalamulaikum....hai arini nak citer pasal Shazwan Razak.....Sape shazwan razak ni????Camne die leh muncul dalam hidup aku...camne aku leh kenal die...huhuhu.....hidup aku sekarang dh kembali ceria...hahahahaha sebab ade orang sayang kat aku...muahahahaha....walaupun die xensem tp die comel...lalalalala aku panggil die baby mok ( sambil gelak jahat)....haahahahhaah aku harap relationship ktorang akan berkekalan  smp bila2 pun...insyaallah...amin arrgghhhhh skng ni aku tgh cuti sem 2 bulan plak 2......lame gler xjmpe die nnt....nasib baik ade bbm..huhuhu bole la lepas rindu...ok jom layan gambar dlu


perut tu kene cover skt...hihihi


time kurus


p/s: smlm baby mok cakap  nak diet..muahahahaha.....wait & see




Thursday, 24 November 2011

Happy Holiday

Yuhooo exam saya dah abis....lalalalala kepada yang lum abis tu good luck for ur exam....time to enjoy
hahahahaha....terutama sekali yana, bell, fizah, sara, along,shiro,wani dan lain-lain lg.....have a nice day....yehaaaaa

p/s: rindu my baby mok....nnt xjmpe 2 bulan..sob2 :(

Tuesday, 22 November 2011

study psychology



Psychology

today will study for last paper Psychology....chaiyok chaiyok neesa you can do it....focus on your study..
study smart study hard...lalalalaallala

p/s: i miss my baby mok :)

Monday, 21 November 2011

Whether Neesa Bakri in love????

Exam Week

xsabar dah nak abis exam...ada lg 1 paper pastu enjoy....huhuhu neesa focus focus....you can do it...hahahah
pada yang sudah abis exam tu selamat bercuti dan jumpe tahun depan kalu panjang umur....huhuhu